TV Pink i Zeljko Mitrovic (moralno posrnuce)

Објавио Ознаке: у




Što se tiče Pinka dodao bih samo sve stvari Jutarnji program koji traje od 7 do 11 kao i emisija Tačno u podne koja večito kasni a emituje se inače u 14h. Takodje vidim i totalni fijasko Sudnice koja je sa 17 h premeštena na 1 sat posle ponoći.

08.02.2013.

Moje pitanje koje sam e-mejlom poslao Pinku (naravno bez odgovora)
Mozete li da mi odgovorite da zamolite RTV Pink da pusti neki crtani film koji je pre bio na Pinku, na primer Nindza Kornjace (od 1998 do 2001) su emitovane, Zmajeva Kugla i Pokemoni, Simpsonovi. Mozete li nesto od toga da reprizirate na Pinku jer je to emitovano prethodne decenije?

02.06.2014.

Secate se sigurno kampanje ZM i TV Pink protiv Blica, leto 2013. kada su u svakim vestima Minut dva napadali dnevne novine Blic i nazivali ih "Smrdljivim novinama". Taj isti Blic danas na naslovnoj strani na baneru reklamira Pinkovu emisiju "Drustvena mreza".

Odgovor na RTV Forumu:
Ne reklamira ih za dzabe, to se naplacuje . Pa isti slucaj je i sa HAPPY TV , Milomir Maric u "Medijskom blatu " na TV PINK napada "Kurir" , dok se u tom tabloidu sve emisije HAPPY TV , pa i njegova autorska redovno reklamiraju .

2#
Blic nije nikada ni prekidao reklamiranje Pinkovih emisija.

26.01.2016.

Pink ne moze dublje da potone, u subotu 09.07. u 22h opet ova "emisija"

08.07.2016.

Pinkov Jutarnji program je izgleda poslednji mohikanac koji emituje u 4:3 formatu, bas je ruzno videti to na ovim novijim televizorima. Imam ja i stari CRT televizor, ali valjda treba ici u korak s vremenom. Treba i uzeti u obzir da Mitrovic lose stoji i sa finansijama pa mu je i sadrzaj na zemaljskom kanalu dotakao samo dno.

18.08.2016.

Danas na Pinku bio domaći film "Ljubi Ljubi al glavu ne gubi" sa Her Žikom Pavlovićem, pre neki dan bila "Tesna koža" prvi deo. Kad god treba da popune programsku rupu puštaju jeftine domaće filmove ili možda ŽM hoće da podigne gledanost mada su ti filmovi puštani na skoro svim kanalima u nedogled.

24.08.2016.

Vucic preko RTV Pink vrsi kontrolu medija slicnu onoj kao Milosevic 90-ih. Pink i Informer saradjuju u ispiranju mozgova srpskog naroda. Dragan J. Vucicevic , Dragomir Andjelkovic, Vladimir Vueltic, Ratko Dmitrovic rade za isti cilj. Informer redovno napada Dragana Bujosevica, generalnog direktora RTS-a, kako trosi pare. Na meti je i politicar Sasa Radulovic, predsednik pokreta Dosta je bilo. Sve cesce ZM pise pisma javnosti, pre 3 godine na udaru je bio Blic ("Smrdljive novine"), RRA (danasnji REM) su mu za svakodnevne bljuvotine izrekli samo opomenu, a odavno je zreo za oduzimanje nacionalne frekvencije TV Pink. Na meti je odnedavno i Dzordz Soros zbog navodnog finansiranja "vanzemaljaca" koji hoce da destabilizuju Srbiju i sruse Vucica.

25.08.2016.

Baba jutros gledala Jutarnji na Pinku, voditelj Drago Jovanovic, kaze bio onaj Vucicev novinar (Vucicevic) i kaze izmedju ostalog da se sprema atentat na Milorada Dodika, uglavnom zaredjao dakle drugi dan, kao po obicaju siri paniku i strah.

27.08.2016
Постави коментар

Back to Top