Gledanost RTS-a (2013-2016)

Објавио Ознаке: у


Znači Šojić predstavlja nešto dobro a Sulejman je loš, iskreno mi se gadi serija Bela ladja, filmovi iz ciklusa o Tesnoj koži su ok a Bela ladja je težak šund, Šojić predstavlja glupog i šuntavog čoveka koji je pritom i političar i j**e narod u zdrav mozak, a pritom je to nekom humoristično. Emisiju će Tijanić iskoristiti za samopromociju, jer mu je krivo što je Sulejman najgledanija serija, pa su u Srbiji najveći problem turske serije na Prvoj. Zbog toga je napravio spot Kulovgrad a sad će pokušati da uživo nastavi blaćenje turskih serija na televiziji koja je drzavna a ne njegova privatna TV(on je samo direktor). Žaliće se na neplaćanje pretplate, za razliku od RTV (Radio televizije Vojvodine) koja emituju jednu, dve reklame najviše iako se i u Vojvodini slabo plaća pretplata. RTS je emitovao puno reklama i kad je procena naplativosti pretplate bio dobar (2006,7,8) godine.

14.02.2013.

Tijanić se razboleo što je Sulejman najgledaniji stalno ga spominje, a i biće smak sveta kad RTS prestane da bude najgledaniji. Ne znam zašto bi gledali Ligu šampiona i Ligu Evrope na RTS-u, ne volimo svi fudbal, nisam siguran da svi nacionalni servisi u Evropi prenose Ligu Šampiona u kojoj se niejdan srpski klub ne takmiči već mi bude muka kad gledam blamaže Zvezde i Partizana

15.02.2013

dimic Wrote: Glavni cilj svake televizije pa i RTS-a je da ostvari što veću gledanost.

Diskusija sa RTV Foruma:
1#U normalnim državama to je cilj komercijalnih televizija, a ne javnog servisa.

2#Tako je. Javni servis treba da bude televizija za primer ostalim TV stanicama baš zato što njeno finansiranje nije svedeno samo na reklamne blokove, kao što je to slučaj kod komercijalnih koje zato i jure gledanost.

27.02.2014.


РТС од 152 најгледанији 147 дана

Први програм РТС-а је према свим параметрима гледаности најуспешнији телевизијски програм у Србији и у 2016. години. Oд 152 дана, (од 1 јануара до 31. маја), 147 дана је био најгледанији.








У мају је Први програм РТС-а био најгледанији телевизијски програм у Србији сваког дана у месецу.




 Свакодневно је уз јaвни медијски сервис око 3,5 милиона грађана Србије, за скоро милион више од другопласиране националне телевизије.

Cela vest:
РТС од 152 најгледанији 147 дана

07.07.2016.

Gledanost OI 2016 Rio

22.08.2016.






Постави коментар

Back to Top